Τι είναιTα εξειδικευμένα στελέχη της ResNovae LP  ανέπτυξαν ένα online εργαλείο εκτίμησης των μορίων που δυνητικά θα συγκεντρώσει η πρόταση σας, σε περίπτωση υποβολής σε μια από τις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ.

Αφού απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων γίνεται μια εκτίμηση των μορίων της πρόταση σας και δημιουργείται αυτόματα ένα report σε μορφή PDF το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ενώ στέλνεται και στο email σας.

Παράλληλα θα λάβετε ένα report που θα παρουσιάζονται Δράσεις ΕΣΠΑ για Μικρομεσαίους των προηγούμενων ετών. Συγκεκριμένα θα σας παρέχεται μια λίστα με την Βάση (αριθμό μορίων) που είχε το κάθε πρόγραμμα ως όριο έγκρισης καθώς επίσης και ο προϋπολογισμός της κάθε Δράσης. Με αυτό το τρόπο θα αποκτήσετε μια ρεαλιστική εικόνα το πόσες πιθανότητες επιτυχίας έχετε.

Η Εκτίμηση Αριθμού μορίων που συγκεντρώνετε γίνεται με μικρή απόκλιση καθώς υπάρχουν μια σειρά κριτηρίων που εναπόκειτα στην υποκειμενική κρίση των αξιολογητών αλλά με την μεγάλη μας εμπειρία επιχειρήσαμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια .

Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Είναι σημαντικό να είστε απόλυτα ειλικρινείς στις απαντήσεις σας ώστε να υπολογιστουν με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια τα μόρια σας!


Είναι εντελώς δωρεάνΕκτίμηση Μορίων και Στατιστική Ανάλυση για τη Δράση Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας : Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση


Εντελώς
Δωρεάν

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εκτίμηση Μορίων και Στατιστική Ανάλυση για τη Δράση Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων


Εντελώς
Δωρεάν

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πώς λειτουργείTo οnline εργαλείο υπολογισμού των μορίων που συγκεντρώνει η πρόταση σας, σε περίπτωση υποβολής της, είναι εύχρηστο και ολοκληρώνεται μόλις σε 3 βήματα.

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 3

Έλεγχος
επιλεξιμότητας
Απαντάτε μια
σειρά ερωτήσεων
Λαμβάνετε το report
στο email σας

Αφού λάβετε το report,  μπορείτε να προγραμματίσετε ένα meeting με στέλεχος της ResNovae LP (κατα προτεραιότητα), για να αναπτύξετε την ιδέα σας και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές προερχόμενες από την εμπειρία μας λόγω της υποβολής εκατοντάδων προτάσεων σε δράσεις προηγούμενων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατα την εκτέλεση της διαδικaσίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • 210 2718306
  • 211 7705166

Ποιοι είμαστε

Η ResNovae LP είναι μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία στο χώρο των Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Είμαστε μέλος της ABEC Group ενώ Στελέχη μας είναι μέλη Ερευνητικών Ομάδων και Διδάκτορες σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδος όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά και σε ιδρύματα της Μ. Βρετανίας.

Oι υπηρεσίες της ABEC Group πιστοποιούνται από την TUV Nord Hellas με τέσσερα διαφορετικά Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας , ISO 9001 , ISO 14001 και ISO 50001.

Υπολόγισε τώρα την βαθμολογία σου1o Bήμα (Δωρεάν έλεγχος επιλεξιμότητας)2o BήμαΛάβαμε τα στοιχεία σας3o Bήμα


3o Bήμα

3o Bήμα

3o Bήμα

2o Bήμα2o Bήμα2o Bήμα2o Bήμα2o Bήμα